Klant beoordelingen

πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

Β Wil jij ook een beoordeling achterlaten, stuur dan een mail naar info@eclicks..nl o.v.v. beoordeling. Of maak gebruik van de knop hieronder en laat een beoordeling achter bij Google.

Default Avatar55
Fons de Koning
Via Eclicks.nl

Via Google terecht gekomen bij Eclicks. Gelijk een afspraak gemaakt met Leon. Website opgeleverd na 9 dagen, heel blij met het eindresultaat.

Default Avatar55
Benjamin de Vries
Via Eclicks.nl

Ik ben tot nu toe erg tevreden over Leon. Hij levert kwalitatief goed werk, is altijd goed bereikbaar en heeft zijn zaken op orde. Hij heeft onze website netjes op tijd geleverd. Wij zullen Leon zeker opnieuw inhuren.

Default Avatar55
Jennifer
Via Eclicks.nl

Website laten maken voor mijn fysiopraktijk in Amsterdam. Leon doet ook onze zoekmachine optimalisatie, we hebben de afgelopen maanden gelukkig veel nieuwe klanten mogen ontvangen.

Default Avatar55
Karlijn Vroom
Via Eclicks.nl

Eclicks verzorgt voor ons de zoekmachine optimalisatie. Tevreden met de eerste resultaten.

Default Avatar55
Merlijn Krijntjes
Via Eclicks.nl

Ik heb twee websites laten maken door Eclicks. Beide websites waren binnen 1 week opgeleverd. Tevreden met het resultaat.

Default Avatar55
Daniel
Via Google Reviews

Eclicks is een fijne partij om mee samen te werken. Fijne communicatie, levert een goede website op en denkt mee.

Raoul Katz
Via Google Reviews

Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. E Clicks heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.

Annemieke Koopman
Via Google Reviews

Ik ben erg tevreden met de service van Eclicks. Als startende zzp’er wilde ik graag een eigen website. Eclicks heeft een mooie website voor mij gemaakt die ook nog goed betaalbaar is. Zeker een aanrader!