Webshop laten maken

Deze maand gingen al meer dan 14 bedrijven u voor!
Betaal altijd maar 1 vast bedrag voor je webshop

Bij Eclicks kunt u al een webshop laten maken voor €899,-. De levertijd van een webshop is gemiddeld 3 weken. Heeft u hulp nodig met het vullen van een webshop ook dit is mogelijk.

De kosten voor een webshop hangen af van een aantal factoren. Gemiddeld ligt de prijs op het bouwen van webshop via Eclicks op €899,-.

De levertijd van een webshop via Eclicks ligt gemiddeld op 3 weken.

Op je webshop kunnen wij alle mogelijke betalingsmogelijkheden installeren. Standaard zijn de volgende betalingsmogelijkheden geïnstalleerd: overschrijving, Ideal, PayPal, Credit card.

Wij hebben speciale software gebouwd. Hiermee kunnen wij heel snel de teksten en foto’s ontvangen. Indien er nog geen teksten zijn, kunnen wij hiermee ook assisteren.

Webshop laten maken door Eclicks.nl

Digitalisering vindt plaats op heel veel plekken in onze samenleving. Maar er is maar één plek waar dit zo duidelijk zichtbaar is in ons dagelijks leven, en dat is bij webshops.

Elk jaar worden er weer meer aankopen gedaan bij webwinkels door heel Nederland. Vorig jaar was dit zelfs goed voor een totale omzet van 20,15 miljard euro. Het is dan ook niet gek dat webwinkels gewone winkels aan het inhalen zijn als het gaat om omzet en vooral winst. Want een webshop heeft bijna geen overhead kosten. Je betaalt een klein bedrag voor de hosting van jouw website, maar dit valt in het niets in vergelijking met een echt winkelpand.

Wil jij ook een eigen webshop beginnen? Dan kan je het beste een webshop laten maken. Wij van Eclicks.nl helpen jou graag aan jouw droomwebshop.

Een eigen webshop

Of je nu een hobbyist bent die wat professionelere wil worden of een groot bedrijf bent dat digitaliseert, een goed werkende eigen webshop is onmisbaar. Wanneer je een webshop laten maken wilt, kom je al snel terecht bij een webdesign bureau. Dit soort bedrijven hebben specialisten in dienst die verstand hebben van het maken van websites, webshops en andere digitale oplossingen.

Toch zien wij van Eclicks.nl dat veel concurrenten exorbitant veel geld vragen voor het maken van een webshop. Daarom zijn wij begonnen met het maken van professionele webshops en websites op maat, tegen een scherp tarief. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens vrijblijvend contact met ons op. Wil je meer weten over ons werkproces? Wij hebben hieronder wat meer informatie daarover.

Direct een gratis voorstel

Meer weten over onze webshops. Laat u bericht achter via onderstaand formulier.

Interesse in één van onze diensten? Bel 020 – 716 50 30 en vraag naar de mogelijkheden. Je kan ook contact opnemen met bovenstaand formulier.

Hoe werkt een webshop laten maken door Eclicks.nl

Wij weten dat een klant vaak een goed idee heeft over hoe een website eruit moet zien, wat erop moet staan en vooral hoe hij moet werken. Daarom bieden wij een manier om deze ideeën in een daadwerkelijk werkende website te veranderen. Een webshop laten maken bij ons werkt als volgt:

Via onze website vraagt u een offerte aan. Dit kan via onderstaand formulier.

Binnen 24 uur krijg je van ons reactie met een passende offerte.

Zodra je akkoord gaat zullen wij online een gezamenlijk bestand aanmaken waar je jouw ideeën, afbeeldingen en teksten neer kunt zetten. Hierdoor weten wij wat jij graag wilt hebben in jouw webshop.

Wij zorgen er voor dat er binnen 2 weken een werkende webshop zal zijn. Je kunt deze vervolgens controleren en waar nodig is kunnen wij aanpassingen doorvoeren.

Zodra je tevreden bent zetten wij de webshop in zijn geheel online op iedere willekeurige hosting en dragen wij de volledige eigenschap over aan jou. Je hebt dus niet te maken met maandelijkse kosten van ons. Je krijgt echt een eigen webshop.

Liever een website?

Je kan bij ons natuurlijk ook een goedkope website laten maken. De kosten voor een standaard website zijn €499,-. Via onderstaand formulier kan je contact met ons opnemen.