Van online marketing tot webdesign

Onze diensten

Bewezen is dat online marketing voor meer bezoekers, hogere conversie en meer omzet zorgt. Wij helpen kleine, midden en grote bedrijven in Nederland om hun website beter te positioneren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Webdesign

Zodra jij er klaar voor bent om van jouw onderneming echt werk te maken, heb je natuurlijk een goede website nodig. Een website moet tegenwoordig aan veel vereisten voldoen om uitmuntend te zijn in vergelijking met de concurrentie. Wij van Eclicks hebben een echte passie voor webdesign. Wij weten dan ook als geen ander dat bedrijven graag een goede website willen, maar hier niet te veel voor willen betalen. 

Ook voor het bouwen van een professionele webshop kan je terecht bij Eclicks. Wij bouwen je nieuwe webshop al vanaf €899,-. De levertijd bedraagt normaal rond de 3 weken. Bekijk de voorbeelden via onze klanten pagina.

Tegenwoordig is het bijna een dagtaak om alle updates van WordPress en de plugins bij te houden. Het is wel noodzakelijk om regelmatig je WordPress website te voorzien van de nieuwste versie om zo de kans op het hacken te verkleinen. Wij willen het leven van ondernemers graag makkelijker maken en bieden daarom de mogelijkheid om enkele online gerelateerde taken uit handen te nemen. 

  • Online marketing

Als jij hoger in Google wilt komen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De overkoepelende term waar het hier om gaat heet SEO, wat voor Search Engine Optimization staat. Een SEO website is een website die optimaal is ingericht qua teksten en structuur, zodat hij heel hoog in Google komt te staan. 

De kracht van reclame bij Google advertenties en op andere platformen is het feit dat je heel gericht jouw potentiële klanten kan vinden. Je kan het bereik van je website of webshop mega vergroten. Wij helpen alle soorten bedrijven met hun advertenties op alle mogelijke platformen.
  • Social Advertising

Om te beginnen is het belangrijk om jouw doelgroep vast te stellen. Een groep tieners benader je anders dan een groep 50+ers. Zodra we dit weten kunnen we gaan kijken welke Social Media platformen interessant zijn voor jouw website. Natuurlijk wil je actief zijn op alle platformen, maar sommigen zijn nou eenmaal aantrekkelijker dan anderen afhankelijk van jouw doelgroep.

Uit meervoudig onderzoek is gebleken dat posts van bedrijven met plaatjes en video’s het 60-80% beter deden dan normale tekst posts. Wij kunnen dit voor je bedenken en bouwen.

Neem contact met ons op
Leon Katz

Leon Katz
Webdesigner | SEO

Daniel Kuipers

Daniël Kuipers
SEO specialist

Profielfoto

Sander
SEO specialist

Profielfoto

Hans
SEA specialist

Onze opdrachtgevers